joi, 25 august 2016

TOP 4 ANIME HORROR

4.HELLSING

Imagini pentru hellsing

Hellsing, o organizaţie ce aparţine de guvernul britanic, luptă de mulţi ani împotriva creaturilor nopţii care caută să atenteze la siguranţa omenirii. Liderul curent al acestei organizaţii, Integra Wingates Hellsing, îşi controlează propria armată exterminatoare, dar aceasta păleşte în faţa celui mai neînfricat călău al vampirilor aflat în subordinea sa, un bărbat pe nume Alucard, care el însuşi este un vampir. Alături de majordomul misterios al Integrei, Walter şi de noua vampiriţă pe nume Victoria Seras, organizaţia Hellsing trebuie să facă faţă nu doar strigoilor şi vampirilor de zi cu zi, dar şi unei organizaţii ce aparţine de Vatican cât şi Milleniumului, un grup enigmatic format de creaturi chinuite de dorinţa de răzbunare.

3.Higurashi no Naku Koro ni

Imagini pentru Higurashi no Naku Koro ni

După ce s-a mutat în liniștitul oraș Hinamizawa, Maebara Keiichi își petrece zilele fericite la școală jucând des anumite jocuri cu prietenii săi. Totuși, aparanțele pot fi înșelătoare. Într-o zi, Keiichi află că a avut loc o crimă în Hinamizawa. Din acel moment, evenimente oribile s-au petrecut în fața lui Keiichi, care își dă seamă în curând că prietenii lui apropiați nu sunt tot timpul ce par a fi.

2.CORPSE PARTY

Imagini pentru CORPSE PARTY
Povestea este plasată în Heavenly Host, o școală elementară, care a fost dărâmată în urma unor crime și dispariții a mai multor copii. La începutul poveștii, o altă școală numită Academia Kisaragi a fost construită pe locul școlii elementare. Într-o noapte, un grup de elevi de la Kisaragi s-au adunat să spună povești cu fantome apoi, brusc, un cutremur îi duce într-o altă dimensiune în care încă mai exista Școala Elementară Heavenly Host și este bântuită de fantomele copiilor care au fost uciși în școală. Studenții de la Academia Kisaragi încercă să găsească drumul spre casă și să supraviețuiască celorlalte forțe misterioase care bântuie școala.

1.ANOTHER

Imagini pentru ANOTHER

Acea clasă din școală deține un secret despre care nimeni nu trebuie să vorbească… .Când Kouichi Sakakibara (15 ani) se transferă la Școala Gimnazială Yomiyama Nord, acesta simte ceva nepotrivit în atmosfera clasei în care pare că îi este frică de ceva. Kouichi este atras de o fată misterioasă pe nume Mei Misaki și încearcă să o contacteze doar ca să afle mai multe mistere. Odată ce o face, clasa este lovită de un dezastru pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina!

miercuri, 24 august 2016

TOP 3 ANIME MUZICAL

3.SAKAMICHI NO APOLLAN



2.NANA



1.K-ON

marți, 23 august 2016

TOP 3 ANIME SPORT

3. HAIKYUU 



2. HAJIME NO IPPO



1. KUROKO NO BASKET

duminică, 21 august 2016

TOP 4 ANIME PSIHOLOGICE

4.DEATH PARADE



„Bine ați venit la Quindecim” Ceea ce le așteaptă pe cele două persoane este un bar ciudat, Quindecim, alături de barmanul cu părul alb, Decim. „De aici veți începe o bătălie iar viețile voastre vor fi puse în joc” spune el pentru a îi introduce în jocul morții. Nu după multă vreme partea lor întunecată iese la iveală.

3.ELFEN LIED



Anime-ul ne povesteste despre „Diclonius”, urmatorul pas sau o mutatie in evolutia speciei umane care se presupune ca va duce la distrugerea omului. Au doua coarne si poseda un al saselea simt care le da abilitati telechinetice.Din cauza acestei puteri, Diclonius au fost capturati si izolati in laboratoare de catre guvern.Lucky, o tanara Diclonius reuseste sa scape din laborator, omorand toti gardienii, este impuscata dar supravetuieste, retraganduse in apropierea unei plaje unde este descoperita de doi copii, Kouta si Yuka. Pierzandusi memoria, Lucky va fi numita dupa singurul cuvant pe care-l rosteste „Nyuu” si cei doi copii o duc acasa la Kouta. Intre timp Lucky incepe sa-si recapete memoria si de asemenea, este vanata de guvern.

2.MONSTER



Dr. Kenzo Tenma este un tanar japonez chirurg  , care lucreaza la Eisler Spitalul Memorial din Düsseldorf . Tenma este nemulțumit de prejudecată politică a spitalului in tratarea pacientilor, si sansa de a pune stăpânire schimba lucrurile după un masacru aduce gemenii Johan și Anna Liebert în spital. Johan are o rană prin împușcare la cap, iar Anna șoptește despre uciderea;Tenma funcționează pe Johan în locul primarului, care a sosit mai târziu. Johan este salvat, dar primarul Roedecker moare; Tenma își pierde în picioare socia. Directorul Heinemann și ceilalți doctori în calea Tenma sunt ucisă în mod misterios, iar ambii copii dispar din spital. Suspectul de poliție Tenma, dar nu au nici o dovadă și îl poate pune numai.Noua ani mai tarziu este sef la acest spital.Dupa ce salvarea unui criminal pe nume Adolf Junker, Junkers șoptește despre un "monstru".

1.DEATH NOTE



Yagami Light e un student de top cu perspective mari, care e plictisit din cale-afară. Într-o zi găseşte „carnetul morţii” – un carnet din tărâmul Îngerilor morţii, cu puterea de a ucide oameni în orice mod doreşte posesorul. Având carnetul morţii la îndemână, Light decide să creeze lumea sa perfectă, fără crime sau infractori. Totuşi, când infractorii încep să cadă pe capete, autorităţile îl trimit pe legendarul detectiv L să îl găsească pe ucigaş, astfel iscând o luptă a inteligenţei, înşelăciunii şi logicii…

TOP 4 ANIME ECCHI

4.FOOD WARS



3.KISS X SIS




2.HIGHSCHOOL OF THE DEAD



1.HIGHSCHOOL DXD

TOP 3 ANIME CU VAMPIRI

3.OWARI NO SERAPH




2.VAMPIRE KNIGHT




1.HELLSING

joi, 18 august 2016

TOP 3 ANIME SUPERNATURAL

3. NORAGAMI ARAGOTO


Acțiunea se concentrează asupra rivalității dintre Yato și Zeița Războiului – Bishamon. Din cauza faptului că Bishamon îi poartă pica lui Yato, cei doi ajung să se confrunte. Nu ajută la nimic faptul că Kazuma, cel mai iubit Regalia al lui Bishamon, are încredere în Yato. Numai un miracol ar putea corecta greșelile și neînțelegerile cauzate în trecut.

2.KUROSHITSUJI

În era victoriană, în Europa, un băiat pierde tot ce îi este drag în urma unui complot mișelesc. Chiar înainte de a muri, încheie un contract cu un demon și oferă acestuia sufletul său în schimbul obținerii răzbunării pe cei responsabili de uciderea familiei sale. Tânărul, Ciel Phantomhive, devine moștenitorul corporației Phantomhive și totodată, îndeplinește ordinele secrete ale Reginei, alături de majordomul său demon, Sebastian Michelis.

1. AO NO EXORCIST

Povestea constă în două dimensiuni care se unesc, ca o oglinda. Prima este lumea în care trăiesc oamenii, Assiah, iar cealaltă este lumea demonilor, Gheena. În mod obișnuit, călătoria între cele doua lumi, sau, orice fel de contact între cele două, este imposibil. Cu toate acestea, demonii pot trece în lumea oameniilor prin posedarea unui om. Satan este zeul demonilor, dar exista un lucru pe care el nu are, dar care se găsește în lumea oameniilor. În acest scop, el l-a creat pe Okumura Rin, fiul său printr-un om.

CELE MAI INTELIGENTE CARECTERE DIN ANIME

4.SHIKAMARU NARA

ANIME: NARUTO


3.LELOUCH

ANIME : CODE GEASS


2.YAGAMI LIGHT

ANIME: DEATH NOTE


1. L

ANIME: DEATH NOTE


CELE MAI POPULARE PERSONAJE CU PARUL ROSU

4.KARMA



3.SHANK



2.GAARA



1.ERZA

CELE MAI POPULARE JOCURI SPORT PENTRU PC

FIFA 16



Minimum Requirements
CPU:Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.4 Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
RAM:4 GB
OS:Windows V/7/8/8.1 - 64-Bit
Video Card:NVIDIA GeForce GTX 650 or AMD Radeon HD 5770

WWE 2K16



Minimum Requirements
CPU:Core 2 Duo E6600, AMD Athlon 64 X2 5400+
RAM:4 GB
OS:64-bit: Windows Vista SP2
Video Card:NVIDIA GeForce GTX 450 or AMD Radeon HD 5770, 1GB GDDR (DirectX11 compatible

PES 2016



Minimum Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo @ 1.8 GHz. AMD Athlon II X2 240 or equivalent processor
RAM:1 GB
OS:Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP2
Video Card:nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000 or better

NBA 2K16



Minimum Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo or better (SSE3 or later)
RAM:2 GB
OS:Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
Video Card:DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better

miercuri, 17 august 2016

TOP 4 ANIME DE AVENTURA

4.HUNTER X HUNTER



Povestea din anime e despre Gon, un băieţaş simplu şi sincer care doreşte foarte mult să devină un Vânător (Hunter, de unde şi numele seriei) ca şi tatăl său Ging şi porneşte în căutarea acestuia prin lume. Pentru a deveni Vânător Gon va trebui să dea un examen specific şi foarte greu pe parcursul căruia va cunoaşte multe persoane, îşi va face prieteni, duşmani, va învăţa multe lucruri noi şi va porni eventual cu prietenii săi în diferite aventuri fără să piardă din vedere însă obiectivul sau principal.

3.SWORD ART ONLINE



Prinşi intr-o realitate virtuală MMORPG, sute de mii de jucători trebuie să lupte pentru viaţa lor. Pentru a ieşi din joc trebuie să învingă “Boss-ul” jocului, o creatură foarte puternică. Împreună cu prietenii săi, Kirito, spadasinul singuratic încearcă să termine jocul, care în schimb le va elibera minţile prinse în Aincrad. Dar Kirito se îndrăgosteşte în scurt timp de Asuna…

2.ONE PIECE



Povestea se invarte in jurul lui Monkey D. Luffy, un băiat în vârstă de 17 ani, care sfidează definitia standard a unui pirat. Devenind popular o persoana periculoasa, un pirat rău, fără dinti, care jefuieste sate pentru distractie, iar motivul lui Luffy de a fi un pirat este unul pur; gândul la o aventură interesantă, sa cunoasca oameni noi si interesanti, împreună cu găsirea comorii One Piece, acestea sunt motivele lui de a deveni un pirat. Călcând pe urmele eroului său din copilărie, Luffy si echipajul sau calatoresc peste Grand Line, se confruntă cu aventuri nebune, mistere întunecate si descopera in lupta dusmani puternici, toate acestea cu scopul de a ajunge la One Piece.

1.FULL METAL ALCHEMIST BROTHERHOOD



După ce şi-au pierdut mama, Alphonse şi Edward Elric încearcă să o readucă la viaţă folosindu-se de ştiinţa interzisă a alchimiei umane. În orice caz, alchimia funcţionează după principiul schimbului echivalent, şi în felul acesta, spre a plăti preţul pentru dorinţa lor, Edward pierde un picior iar Alphonse întregul corp. Reuşind să ataşeze sufletul fratelui său cu preţul unui braţ, Edward, alături de Alphonse care acum este o carcasă, pleacă peste ani de la casa părintească şi încep aventura vieţii lor. Edward intră în slujba statului sub numele de Fullmetal Alchemist, având drept obiectiv găsirea informaţiilor legate de Piatra Filozofală, care se spunea că le-ar permite să-şi recupereze vechile trupuri. Cu toate aceste speranţe, cei doi fraţi pornesc într-o căutare asiduă, fără a-şi da seama imediat că nu sunt singurii care doresc o astfel de piatră şi că pericolele pândesc la orice pas.

marți, 16 august 2016

ANIME ISTORIC RECOMANDATE

AOI BUNGAKU



Această serie este de fapt un colaj format din şase poveşti clasice ale literaturii Japoneze:Umanitate pierdută,În pădure, sub cireşii înfloriţi,Kokoro,Fugi, Melos!,Paravanul Iadului,Ameninţarea Păianjenului.

GINTAMA


Viaţa nu e prea uşoară în Japonia, mai ales când extratereştrii au aterizat pe Pământ şi au cucerit totul. Sigur, viaţa a devenit mai bună, dar interzicerea dreptului de a fi samurai a lăsat ca o mulţume de samurai să aibă dificultăţi în ceea ce priveşte viitorul lor. Mai ales că în cazul unora precum Gintoki Sakata, cărora nu prea le stă mintea la o slujbă decentă marcată de rutină. Tocmai de asta, Gintoki a optat pentru o slujbă plină de mister şi aventuri, care se extinde de la îngrijitul câinilor şi până la rezolvarea celor mai bizare chestiuni. Alături de Kagura şi Shinpachi, Gintoki formează trioul Yorozuya care este gata să facă orice pentru bani!

SAMURAI X

luni, 15 august 2016

ANIME THRILLER RECOMANDATE

MIRAI NIKKI


Acest thriller psihologic, bazat pe manga scrisă si ilustrată de Sakae Esuno, povestea se invarte in jurul lui Yuki, un copil singuratic care nu are prieteni. El preferă să scrie un jurnal pe telefonul mobil si vorbeste mereu prietenul lui imaginar, Deus Ex Machina – Dumnezeul timpului si al spatiului. Cu toate acestea, Yuki afla în curând că Deus este mai mult decât o plasmuire a imaginatiei sale, atunci cand Yuki este ales sa participe la un `Battle Royale`-unde se luptă cu ceilalti unsprezece. Concurentii detin la randul lor jurnale speciale, care pot prezice viitorul, fiecare jurnal posedă caracteristici unice care îi ofera atât avantaje cât si dezavantaje. În următoarele 90 de zile, concurentii trebuie să încerce să supravietuiască până când va ramane doar unul singur în picioare. Câstigătorul va deveni noul Dumnezeul care controleaza timpul si spatiul.

ANOTHER

Când Kouichi Sakakibara (15 ani) se transferă la Școala Gimnazială Yomiyama Nord, acesta simte ceva nepotrivit în atmosfera clasei în care pare că îi este frică de ceva. Kouichi este atras de o fată misterioasă pe nume Mei Misaki și încearcă să o contacteze doar ca să afle mai multe mistere. Odată ce o face, clasa este lovită de un dezastru pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina!

DEATH NOTE
Yagami Light e un student de top cu perspective mari, care e plictisit din cale-afară. Într-o zi găseşte „carnetul morţii” – un carnet din tărâmul Îngerilor morţii, cu puterea de a ucide oameni în orice mod doreşte posesorul. Având carnetul morţii la îndemână, Light decide să creeze lumea sa perfectă, fără crime sau infractori. Totuşi, când infractorii încep să cadă pe capete, autorităţile îl trimit pe legendarul detectiv L să îl găsească pe ucigaş, astfel iscând o luptă a inteligenţei, înşelăciunii şi logicii…

duminică, 14 august 2016

TOP JOCURI FIGHTING POPULARE

MORTAL KOMBAT



Minimum Requirements
CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
RAM: 2 GB
OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon 3850

Injustice gods among us



Minimum Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.8 GHz
RAM: 2 GB
OS: Windows 7 / Windows 8 / Vista
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS or AMD Radeon HD 3850

Street fighter v



Minimum Requirements
CPU: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
RAM: 6 GB
OS: Windows 7 64-bit
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 480, GTX 570, GTX 670, or better

Naruto shippuden ultimate ninja storm 4



Minimum Requirements
CPU: Intel i3-530, 2.93Ghz / AMD Phenom II X4 940, 3.0GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows (64bit) 7 or higher up to date
Video Card: 1024 MB video card, Pixel Shader 4.0, DirectX10 GPU