miercuri, 17 august 2016

TOP 4 ANIME DE AVENTURA

4.HUNTER X HUNTER



Povestea din anime e despre Gon, un băieţaş simplu şi sincer care doreşte foarte mult să devină un Vânător (Hunter, de unde şi numele seriei) ca şi tatăl său Ging şi porneşte în căutarea acestuia prin lume. Pentru a deveni Vânător Gon va trebui să dea un examen specific şi foarte greu pe parcursul căruia va cunoaşte multe persoane, îşi va face prieteni, duşmani, va învăţa multe lucruri noi şi va porni eventual cu prietenii săi în diferite aventuri fără să piardă din vedere însă obiectivul sau principal.

3.SWORD ART ONLINE



Prinşi intr-o realitate virtuală MMORPG, sute de mii de jucători trebuie să lupte pentru viaţa lor. Pentru a ieşi din joc trebuie să învingă “Boss-ul” jocului, o creatură foarte puternică. Împreună cu prietenii săi, Kirito, spadasinul singuratic încearcă să termine jocul, care în schimb le va elibera minţile prinse în Aincrad. Dar Kirito se îndrăgosteşte în scurt timp de Asuna…

2.ONE PIECE



Povestea se invarte in jurul lui Monkey D. Luffy, un băiat în vârstă de 17 ani, care sfidează definitia standard a unui pirat. Devenind popular o persoana periculoasa, un pirat rău, fără dinti, care jefuieste sate pentru distractie, iar motivul lui Luffy de a fi un pirat este unul pur; gândul la o aventură interesantă, sa cunoasca oameni noi si interesanti, împreună cu găsirea comorii One Piece, acestea sunt motivele lui de a deveni un pirat. Călcând pe urmele eroului său din copilărie, Luffy si echipajul sau calatoresc peste Grand Line, se confruntă cu aventuri nebune, mistere întunecate si descopera in lupta dusmani puternici, toate acestea cu scopul de a ajunge la One Piece.

1.FULL METAL ALCHEMIST BROTHERHOOD



După ce şi-au pierdut mama, Alphonse şi Edward Elric încearcă să o readucă la viaţă folosindu-se de ştiinţa interzisă a alchimiei umane. În orice caz, alchimia funcţionează după principiul schimbului echivalent, şi în felul acesta, spre a plăti preţul pentru dorinţa lor, Edward pierde un picior iar Alphonse întregul corp. Reuşind să ataşeze sufletul fratelui său cu preţul unui braţ, Edward, alături de Alphonse care acum este o carcasă, pleacă peste ani de la casa părintească şi încep aventura vieţii lor. Edward intră în slujba statului sub numele de Fullmetal Alchemist, având drept obiectiv găsirea informaţiilor legate de Piatra Filozofală, care se spunea că le-ar permite să-şi recupereze vechile trupuri. Cu toate aceste speranţe, cei doi fraţi pornesc într-o căutare asiduă, fără a-şi da seama imediat că nu sunt singurii care doresc o astfel de piatră şi că pericolele pândesc la orice pas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu