vineri, 12 august 2016

TOP 3 ANIME DE RAZBOI

3. HELLSING ULTIMATE



Hellsing este o organizație secretă finanțată de guvernul Britanic având drept scop distrugerea tuturor ființelor supranaturale în scopul protejării oamenilor. Integra Wingates Hellsing este liderul actual al acestei organizațiii și deținătoarea unei armate personale care se ocupă cu distrugerea tuturor strigoilor. Pe lângă armata numeroasă, se regăsește și arma secretă a organizației: un vampir cu sânge rece întotdeauna pregătit să omoare pentru a se distra. El luptă cu o ferocitate nemaivăzută și rareori își omoară ținta înainte de a fi umilită, uneori chiar lăsându-i să-l omoare o singură dată pentru amuzamentul său. Alături de Alucard, mai este și Seras Victoria, o vampiriță care-i este complet loială și care va juca un rol important de-a lungul seriei. Pe lângă strigoii și vampirii pe care organizația trebuie să-i înfrunte, mai există și o organizație secretă nazistă numită Millenium (un proiect creat de naziști în anul 1944 în scopul creării unei armate de vampiri) care dorește să cucerească Marea Britanie cu orice preț și Organizația Iscariot care îndeplinește aceleași îndatoriri ca organizația Hellsing. O luptă crâncenă și sângeroasă este pe cale sa înceapă. Cine oare va câștiga această luptă?

2. CODE GEASS



Seria e un prezent alternativ, unde lumea e împărţită în 3 superputeri, Britania, Federaţia Chineză, Uniunea Europeană. Povestea are loc după ce Imperiul Sfând Britanian cucereşte Japonia pe 10 August 2010 a.t.b., cu ajutorul celei mai noi arme a sa, „Cavalerul Blindat Autonom” sau Knightmare. Britania deposedează Japonia şi cetăţenii acesteia de drepturile şi libertăţile lor, redenumeşte ţara în Zona 11 şi cetăţenii săi eleveni.Lelouch Lamperouge, un prinţ britanic exilat aflat în poziţia de student, se regăseşte în inima conflictului pentru naţiunea insulă. Datorită unei întâlniri întâmplătoare cu C.C. acesta obţine Geass-ul, puterea regilor. Înzestrat acum cu puterea de supunere absolută a oricărei persoane, Lelouch are ca scop eliberarea Japoniei de sub stăpânirea Britaniană.

1. FULLMETAL ALCHEMIST BROTHERHOOD



Este vorba de doi băieți care își pierd mama în urma unei boli incurabile. Folosindu-se de alchimie, cei doi încearcă să o învie, încălcând astfel cel mai mare tabu al acestei științe: transmutația umana. Încercarea eșuează, iar fratele mai mare, Edward Elric, își pierde piciorul stâng, în timp ce fratele sau Alphonse își pierde întreg corpul. Sacrificându-și brațul drept, Ed reușește să fixeze sufletul lui Al într-o armură, dar, pentru a putea trăi din nou o viață obișnuită, cei doi pornesc într-o călătorie pentru a-și recupera corpurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu