luni, 15 august 2016

ANIME THRILLER RECOMANDATE

MIRAI NIKKI


Acest thriller psihologic, bazat pe manga scrisă si ilustrată de Sakae Esuno, povestea se invarte in jurul lui Yuki, un copil singuratic care nu are prieteni. El preferă să scrie un jurnal pe telefonul mobil si vorbeste mereu prietenul lui imaginar, Deus Ex Machina – Dumnezeul timpului si al spatiului. Cu toate acestea, Yuki afla în curând că Deus este mai mult decât o plasmuire a imaginatiei sale, atunci cand Yuki este ales sa participe la un `Battle Royale`-unde se luptă cu ceilalti unsprezece. Concurentii detin la randul lor jurnale speciale, care pot prezice viitorul, fiecare jurnal posedă caracteristici unice care îi ofera atât avantaje cât si dezavantaje. În următoarele 90 de zile, concurentii trebuie să încerce să supravietuiască până când va ramane doar unul singur în picioare. Câstigătorul va deveni noul Dumnezeul care controleaza timpul si spatiul.

ANOTHER

Când Kouichi Sakakibara (15 ani) se transferă la Școala Gimnazială Yomiyama Nord, acesta simte ceva nepotrivit în atmosfera clasei în care pare că îi este frică de ceva. Kouichi este atras de o fată misterioasă pe nume Mei Misaki și încearcă să o contacteze doar ca să afle mai multe mistere. Odată ce o face, clasa este lovită de un dezastru pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina!

DEATH NOTE
Yagami Light e un student de top cu perspective mari, care e plictisit din cale-afară. Într-o zi găseşte „carnetul morţii” – un carnet din tărâmul Îngerilor morţii, cu puterea de a ucide oameni în orice mod doreşte posesorul. Având carnetul morţii la îndemână, Light decide să creeze lumea sa perfectă, fără crime sau infractori. Totuşi, când infractorii încep să cadă pe capete, autorităţile îl trimit pe legendarul detectiv L să îl găsească pe ucigaş, astfel iscând o luptă a inteligenţei, înşelăciunii şi logicii…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu