sâmbătă, 13 august 2016

TOP 3 ANIME MECHA RECOMANDATE

3. FULL METAL PANIC



E timpul ca frumoasa Kaname Chidori să se întoarcă la şcoală, în timp ce alături de Sousuke Sagara dă de şi mai multe belele în cadrul liceului Jindai, dar şi în afara acestuia. Dar când Kaname intră în probleme serioase, Sousuke se deghizează în fioroasa mascotă Bonta-kun spre a o proteja. Dar pe când se chinuie să ducă o viaţă normală, Sousuke trebuie să aibă grijă şi de superioara sa, Teletha Testarossa, care s-a decis să ia o vacanţă de la lucru şi să petreacă nişte săptămâni ca elevă la şcoala lui Kaname.

2.GURREN LAGANN



Într-un viitor îndepartat, unde umanitatea traieste sub pamânt, fara sa cunoasca lumea de deasupra cu cer si stele. În micul sat Jeeha, Simon un copil timid care lucreaza ca sapator de tunele descopera un lucru ciudat care straluceste în timpul excavari. Întreprinzatorul Kamina, un tânar om cu o pasiune arzatoare ca soarele, este prieten cu Simon si formeaza o banda mica de “Frati”, “Echipa Gurren”, pentru a scapa din sat si a sparge tavanul pesterii pentru a ajunge la suprafata, care doar câtiva cred ca exista.

1.CODE GEASS



Seria e un prezent alternativ, unde lumea e împărţită în 3 superputeri, Britania, Federaţia Chineză, Uniunea Europeană. Povestea are loc după ce Imperiul Sfând Britanian cucereşte Japonia pe 10 August 2010 a.t.b., cu ajutorul celei mai noi arme a sa, „Cavalerul Blindat Autonom” sau Knightmare. Britania deposedează Japonia şi cetăţenii acesteia de drepturile şi libertăţile lor, redenumeşte ţara în Zona 11 şi cetăţenii săi eleveni.Lelouch Lamperouge, un prinţ britanic exilat aflat în poziţia de student, se regăseşte în inima conflictului pentru naţiunea insulă. Datorită unei întâlniri întâmplătoare cu C.C. acesta obţine Geass-ul, puterea regilor. Înzestrat acum cu puterea de supunere absolută a oricărei persoane, Lelouch are ca scop eliberarea Japoniei de sub stăpânirea Britaniană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu