joi, 18 august 2016

TOP 3 ANIME SUPERNATURAL

3. NORAGAMI ARAGOTO


Acțiunea se concentrează asupra rivalității dintre Yato și Zeița Războiului – Bishamon. Din cauza faptului că Bishamon îi poartă pica lui Yato, cei doi ajung să se confrunte. Nu ajută la nimic faptul că Kazuma, cel mai iubit Regalia al lui Bishamon, are încredere în Yato. Numai un miracol ar putea corecta greșelile și neînțelegerile cauzate în trecut.

2.KUROSHITSUJI

În era victoriană, în Europa, un băiat pierde tot ce îi este drag în urma unui complot mișelesc. Chiar înainte de a muri, încheie un contract cu un demon și oferă acestuia sufletul său în schimbul obținerii răzbunării pe cei responsabili de uciderea familiei sale. Tânărul, Ciel Phantomhive, devine moștenitorul corporației Phantomhive și totodată, îndeplinește ordinele secrete ale Reginei, alături de majordomul său demon, Sebastian Michelis.

1. AO NO EXORCIST

Povestea constă în două dimensiuni care se unesc, ca o oglinda. Prima este lumea în care trăiesc oamenii, Assiah, iar cealaltă este lumea demonilor, Gheena. În mod obișnuit, călătoria între cele doua lumi, sau, orice fel de contact între cele două, este imposibil. Cu toate acestea, demonii pot trece în lumea oameniilor prin posedarea unui om. Satan este zeul demonilor, dar exista un lucru pe care el nu are, dar care se găsește în lumea oameniilor. În acest scop, el l-a creat pe Okumura Rin, fiul său printr-un om.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu