joi, 11 august 2016

ANIME FANTEZIE RECOMANDATE

AO NO EXORCIST



Povestea constă în două dimensiuni care se unesc, ca o oglinda. Prima este lumea în care trăiesc oamenii, Assiah, iar cealaltă este lumea demonilor, Gheena. În mod obișnuit, călătoria între cele doua lumi, sau, orice fel de contact între cele două, este imposibil. Cu toate acestea, demonii pot trece în lumea oameniilor prin posedarea unui om. Satan este zeul demonilor, dar exista un lucru pe care el nu are, dar care se găsește în lumea oameniilor. În acest scop, el l-a creat pe Okumura Rin, fiul său printr-un om.

FAIRY TAIL



Un mag divin superficial, dar bună la suflet, Lucy Heartfilia, se alătură renumitei bresle Fairy Tail în care membrii îşi folosesc puterile pentru a câștiga recompense în urma efectuării anumitor cereri.Aici se împrieteneşte cu un mag pripit, dar credincios, expert în uciderea dragonilor, Natsu Dragneel, care este în căutarea tatălui său dispărut.
Cei doi formează o bună legătură cu magii Erza Scarlet și Gray Fullbuster, împreună abordînd provocări descurajatoare și creându-și la orice pas duşmani sau aliaţi.

FATE/STAY NIGHT



Salvat dintr-un infern și adoptat de un magician misterios, Shiro Emiya decide după moartea tatălui său să lupte pentru pacea lumii.Cățiva ani mai târziu, Shirou intervine în lupta a doi magi cunoscuți drept servitori. Când unul din aceștia încearcă să-l omoare, el invocă de unul singur propriul servitor, un cavaler pe nume Saber. Împreună, cei doi devin participanți al Războiului Sfântului Graal urmând să se lupte cu alți servitor și posesori ai acelor servitori, pentru instrumente magice ce împlinesc dorințe.

Tales of zestiria the x



Sorey este un tânăr care a crescut printre serafimi, ființe spirituale ce nu pot fi văzute de oameni. Sorey crede în folclor care spune că „cu mult timp în urmă, fiecare om putea să vadă serafimii” și visează să dezlege misterul antic de a face lumea un loc unde oamenii și serafimii pot trăi împreună în pace.Într-o zi, Sorey vizitează capitala pentru prima dată. El este implicat într-un incident în timpul căruia el scoate o sabie sfântă dintr-o stâncă și sfârșește prin a deveni un Păstor, un erou care alungă calamitățile din lume. El începe să înțeleagă gravitatea misiunii sale, iar visul său de a conviețui cu serafimii devine mai intens. Și astfel, Păstorul pornește într-o călătorie uimitoare cu tovarășii săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu