duminică, 21 august 2016

TOP 4 ANIME PSIHOLOGICE

4.DEATH PARADE



„Bine ați venit la Quindecim” Ceea ce le așteaptă pe cele două persoane este un bar ciudat, Quindecim, alături de barmanul cu părul alb, Decim. „De aici veți începe o bătălie iar viețile voastre vor fi puse în joc” spune el pentru a îi introduce în jocul morții. Nu după multă vreme partea lor întunecată iese la iveală.

3.ELFEN LIED



Anime-ul ne povesteste despre „Diclonius”, urmatorul pas sau o mutatie in evolutia speciei umane care se presupune ca va duce la distrugerea omului. Au doua coarne si poseda un al saselea simt care le da abilitati telechinetice.Din cauza acestei puteri, Diclonius au fost capturati si izolati in laboratoare de catre guvern.Lucky, o tanara Diclonius reuseste sa scape din laborator, omorand toti gardienii, este impuscata dar supravetuieste, retraganduse in apropierea unei plaje unde este descoperita de doi copii, Kouta si Yuka. Pierzandusi memoria, Lucky va fi numita dupa singurul cuvant pe care-l rosteste „Nyuu” si cei doi copii o duc acasa la Kouta. Intre timp Lucky incepe sa-si recapete memoria si de asemenea, este vanata de guvern.

2.MONSTER



Dr. Kenzo Tenma este un tanar japonez chirurg  , care lucreaza la Eisler Spitalul Memorial din Düsseldorf . Tenma este nemulțumit de prejudecată politică a spitalului in tratarea pacientilor, si sansa de a pune stăpânire schimba lucrurile după un masacru aduce gemenii Johan și Anna Liebert în spital. Johan are o rană prin împușcare la cap, iar Anna șoptește despre uciderea;Tenma funcționează pe Johan în locul primarului, care a sosit mai târziu. Johan este salvat, dar primarul Roedecker moare; Tenma își pierde în picioare socia. Directorul Heinemann și ceilalți doctori în calea Tenma sunt ucisă în mod misterios, iar ambii copii dispar din spital. Suspectul de poliție Tenma, dar nu au nici o dovadă și îl poate pune numai.Noua ani mai tarziu este sef la acest spital.Dupa ce salvarea unui criminal pe nume Adolf Junker, Junkers șoptește despre un "monstru".

1.DEATH NOTE



Yagami Light e un student de top cu perspective mari, care e plictisit din cale-afară. Într-o zi găseşte „carnetul morţii” – un carnet din tărâmul Îngerilor morţii, cu puterea de a ucide oameni în orice mod doreşte posesorul. Având carnetul morţii la îndemână, Light decide să creeze lumea sa perfectă, fără crime sau infractori. Totuşi, când infractorii încep să cadă pe capete, autorităţile îl trimit pe legendarul detectiv L să îl găsească pe ucigaş, astfel iscând o luptă a inteligenţei, înşelăciunii şi logicii…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu